Инверторен климатик Midea Blanc MA-12NXD0

Инверторен климатик Midea Blanc MA-12NXD0

Midea

Нов в сайта

Мощност 12000 BTU/h

Охлаждаща мощност –3.52 (1.09-4.12) kW

Отоплителна мощност – 3.81 (1.09-4.22 kW

SEER  – 6.1 (клас A++), SCOP – 4.0 (клас A+)

Гарантирана работа при -15°С

Гаранция 3г.

More details

  • Без монтаж
  • Стандартен монтаж до 3м. тръбен път - 175лв. с ДДС

Инверторен климатик Midea от серия " Blanc " е с енергиен клас A++ на охлаждане и А+ на отопление , отговарящ на новите изисквания за по-ниска консумация на електроенергия и с модерен дизайн, който се вписва във всеки интериор. Разнообразните му функции ще Ви улеснят и ще Ви накарат да се чувствате много комфортно. Някои от възможностите, с които разполага са:

  • iECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea от серия Blanc са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.
  • Филтър за прах - праховият филтър на инверторните климатици Midea Blanc усвоява фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.
  • Фотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.
  • Йонизатор - йонизаторът на климатиците Midea генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.
  • Автоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea Blanc се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.
  • Функция Flash Cool - функцията Flash Cool на климатиците Midea Blanc осигурява мигновена прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време.
  • Функция Super - при активиране на функцията Super в режим на охлаждане, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се понижава до 17 °C. При активиране на функцията Super в режим на отопление, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се повишава до 30 °C.
  • Функция Favourite Cool - натиснете бутона Favourite и климатикът ще запомни предпочитаните от Вас настройки - температура, скорост на вентилатора и позиция на клапите, за да можете да ги използвате отново когато пожелаете.
  • 3D Surrounding Air Flow - клапите на климатиците Midea Blanc се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.
  • Функция Gear - климатиците Midea Blanc Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.
  • Функция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea Blanc е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.
  • Функция Sweet Dreams- климатикът автоматично променя температурата, следвайки фабрично зададена и оптимизирана температурна крива, съобразена с температурата на човешкото тяло през нощта.
  • Функция Do Not Disturb - функцията Do Not Disturb се грижи за Вашата качествена почивка. Когато функцията Do Not Disturb е активна, LED дисплеят на климатика ще изгасне, а вентилаторът ще започне да работи на по-ниска скорост, осигурявайки Ви необходимите комфорт и тишина.
  • Диамантен дизайн на външното тяло - дизайнът на външното тяло на климатиците Midea Blanc пресъздава формите на шлифован диамант. Този иновативен и модернистичен дизайн е свързан и с намаляването на шума, генериран от външното тяло на климатика.
  • Функция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.
  • Функция Self-diagnosis and Auto-protection - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.
  • 2-way Draining - дренажната тръба може да бъде изведена както от лявата, така и от дясната страна на вътрешното тяло.
  • Функция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.
  • Функция Anti-cold Air - скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.
  • 24-часов таймер - Тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.
  • 1W Standby - климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност/standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което Ви осигурява 80% икономия на електроенергия в сравнение с конвенционалните климатици.
  • 8°C Heating



КатегорияКлиматици
МоделMidea Blanc
Модел вътрешно / външно тяло:MA-12NXD0 / MA-12N8D0
Тип системаИнвертор
Мощност в Btu12 000 Btu (12-ка)
Тип вътрешни телаСтенен
Ниво на шум22 dB
SCOP:4.00
Мощност при Oхлаждане (мин-ном-макс):3.52 (1.09 ~ 4.12) kW
Мощност при Отопление (мин-ном-макс):3.81 (1.09 ~ 4.22) kW
Консумирана мощност при Охлаждане (мин-ном-макс):0.13-1.58 kW
Консумирана мощност при Отопление (мин-ном-макс):0.12-1.58 kW
Сезонен коефициент при Охлаждане - SEER / клас:6.10
Сезонен коефициент при Отопление - SCOP / клас:4.00
Ниво на шум - вътрешно / външно тяло:22 / 56 dB A
Температурен диапазон при Охлаждане:-15 до 50
Температурен диапазон при Отопление:-15 до 30
Размери вътрешно тяло (ШxВxД):805 x 285 x 205 mm
Размери външно тяло (ШxВxД):700 x 550 x 270 mm
Тегло вътрешно / външно тяло:7.9 / 22.7 kg
Хладилен агент / дроселиране:R 32
Диаметър на тръбите - течна / газова фаза:Ф6,35 / Ф9,52 мм
ПроизходКитай
Година:2018г.
Гаранция:3 г.

Подобни продукти

Accept Site use cookies