Инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6

Инверторен климатик Midea Mission II MB-09N8D6

Midea

Нов в сайта

Мощност 9000 Btu

Охлаждаща мощност – 2.64 (1.03 -3.23) kW

Отоплителна мощност – 2.93 (0.82 - 3.37) kW

SEER  – 8.3 (клас A++), SCOP – 4.6 (клас A++)

Гарантирана работа при -15°С

Гаранция 3г.

More details

  • Без монтаж
  • Стандартен монтаж до 3м. тръбен път - 175лв. с ДДС

Инверторен климатик Midea – серия Mission II.

Midea Mission II е с енергиен клас на охлаждане А++ и на отопление А++, има вграден WIFI модул, прозрачен дисплей на предния панел и елегантен дизайн със стилни и заоблени форми, който е перфектен завършек за всеки интериор.

Функции:
  • WIFI Control - климатиците Midea Mission са снабдени с WIFI модул (Midea Smart kit), който позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа.
  • Full DC Inverter - Full DC инверторната технология осигурява по-тиха и икономична работа на климатика.
  • Тропически инвертор за мощно охлаждане дори при 60°C - с климатиците Midea Mission можете да се насладите на комфортно охлаждане дори при 60°C температура на външната среда благодарение на тропическия компресор, проектиран да издържа и на най-екстремните метеорологични условия.
  • iECO режим за свръх ниска консумация - разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.
  • High Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.
  • Фотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.
  • Йонизатор -  генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.
  • Дистанционно управление Arctic Fox -  е със стилен и ергономичен дизайн, 27% по-голям дисплей и подобрена форма и разположение на бутоните.
  • Smart Diagnosis - климатиците Midea Mission са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и Ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.
  • Режим Turbo - при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.
  • Функция Flash Cool -  осигурява мигновена прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време.
  • Windblast - благодарение на по-големия вентилатор и оптимизирания дизайн на въздушната клапа климатиците Midea Mission са способни да осигурят приятна прохлада във всеки ъгъл на помещението дори и през горещите летни дни.
  • 3D Surrounding Air Flow - клапите  се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.
  • Функция Follow Me - температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.
  • Режим Smart Sleep - при активиране на режим Smart Sleep климатиците Midea Mission автоматично променят температурата през нощта, следвайки избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение на Midea можете да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode), както и да персонализирате всяка една от тези криви според Вашите лични нужди и предпочитания (DIY Sleep Mode).
  • Режим Quiet Mode -  силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.
  • Функция Do Not Disturb -  Когато функцията Do Not Disturb е активирана, LED дисплеят на климатика ще изгасне, а вентилаторът ще започне да работи на по-ниска скорост, осигурявайки Ви необходимите комфорт и тишина.
  • Диамантен дизайн на външното тяло - дизайнът на външното тяло на климатиците Midea Mission пресъздава формите на шлифован диамант. Този иновативен и модернистичен дизайн е свързан и с намаляването на шума, генериран от външното тяло на климатика.
  • Функция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.
  • 2-way Draining - дренажната тръба може да бъде изведена както от лявата, така и от дясната страна на вътрешното тяло.
  • Функция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.
  • Louver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.
  • Smart Reminder - мобилното приложение на Midea ще Ви напомни да почистите филтрите на климатика, когато това е необходимо, за да дишате винаги свеж и пречистен въздух.
  • Седмичен таймер - изберете кога климатикът Ви трябва да се включи или изключи за всеки ден от седмицата през мобилното приложението на Midea, за да можете да се насладите на приятен и климатизиран въздух, когато се върнете от работа.
  • 1W Standby - климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност/standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което Ви осигурява 80% икономия на електроенергия в сравнение с конвенционалните климатици.
  • 8°C Heating
КатегорияКлиматици
МоделMidea Mission II
Модел вътрешно / външно тяло:MB-09N8D6 / MBT-09N8D6
Тип системаИнвертор
Мощност в Btu9 000 Btu (9-ка)
Тип вътрешни телаСтенен
Цвят вътрешно тялоБял
Ниво на шум24 dB
SCOP:4.6
Мощност при Oхлаждане (мин-ном-макс):2.64 (1.03~3.23)kW
Мощност при Отопление (мин-ном-макс):2.93 (0.82~3.37)kW
Консумирана мощност при Охлаждане (мин-ном-макс):0.68 (0.08-1.10) kW
Консумирана мощност при Отопление (мин-ном-макс):0.65(0.07~0.99) kW
Сезонен коефициент при Охлаждане - SEER / клас:8.3 A++
Сезонен коефициент при Отопление - SCOP / клас:4.6 A++
Ниво на шум - вътрешно / външно тяло:24 / 56 dB (A)
Температурен диапазон при Охлаждане:-15 до +50
Температурен диапазон при Отопление:-15 до +30
Размери вътрешно тяло (ШxВxД):730x293x198 mm
Размери външно тяло (ШxВxД):810x285x375mm
Тегло вътрешно / външно тяло:7.4 / 28.5 kg
Хладилен агент / дроселиране:R 32
Диаметър на тръбите - течна / газова фаза:Ф6,35 / Ф9,52 мм
ПроизходКитай
Година:2018г.
Гаранция:3 г.

Подобни продукти

Accept Site use cookies