Инверторен колонен климатик Midea MFM24FN1D0

Инверторен колонен климатик Midea MFM24FN1D0

Midea

Нов в сайта

Мощност 24000 Btu

Охлаждаща мощност – 7.00 kW

Отоплителна мощност – 6.19 kW

SEER  – 6.10 (клас A++), SCOP – 5.10 (клас A++)

Гарантирана работа при -15°С

Шумово ниво 43.5 db(A)

Гаранция 3г.

More details

  • Без монтаж
  • Стандартен монтаж до 3м. тръбен път - 240лв. с ДДС

Инверторен колонен климатик Midea от серия М е с модерен и елегантен дизайн . Той идва с енергиен клас на охлаждане/отопление А++/A++. Климатикът е със стилен и изискан дизайн, лесен за сваляне и почистване преден панел на вътрешното тяло. Колонните климатици от серия М са с голям LCD дисплей, който дава информация за работата на климатика с големи и удобни за работа бутони. Новата иновативна технология на Midea осигурява шест различни пречистващи филтри, с които ще имате пречистен и свеж въздух в климатизираното помещение:

  1. Био филтър

  2. Филтър с витамин C

  3. Фотокаталитичен филтър

  4. Филтър със сребърни йони

  5. 3M HAF филтър

  6. Нано филтър

Функция Self-diagnosis and Auto-protection - Климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.

Неръждаемо покритие на корпуса на външното тяло - Корпусът на външното тяло на климатика е защитен с неръждаемо покритие.

Лесен за почистване панел на вътрешното тяло на климатика - Предният панел на климатика е изключително лесен за сваляне и почистване под течаща вода.

LCD дисплей - Вътрешното тяло на климатичната система разполага с голям LCD дисплей, даващ информация за работата на климатика.

Защита при изтичане на фреон - При изтичане на хладилен агент, вътрешното тяло на климатика отчита код за грешка и климатикът автоматично спира работа. По-този начин компресорът се предпазва от повреди причинени от високата температура при изтичане на хладилния агент.

Температурна компенсация - Температурата измерена от сензора на климатика може да се различава от температурата в друга част на помещението. Благодарение на функцията „Температурна компенсация“ се елиминира разликата в температура между пода и тавана чрез смесване на различните слоеве в помещението.

Топъл старт - С активиране на функцията „Топъл старт“, климатикът автоматично започва да издухва топъл въздух, за да осигури максимален комфорт и спокойствие.

Охлаждане при ниски температури - Климатичната система може да работи в режим на охлаждане дори при температура на околната среда от -15°C.

Режим „Сън“ - Продължителността на нощния режим е 7 часа. При активирането му в режим на охлаждане, климатикът автоматично вдига температура с 1°C през първите два часа, след което се връща на фиксираната температура. При активиране в режим на отопление, климатикът автоматично понижава температура с 1°C и след това се връща на фиксираната температура.

Режим Turbo - При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

24-часов таймер - Функцията позволява да се зададе даден интервал от време в рамките на 24 часа, през които климатикът автоматично да започне работа и автоматично да се изключи.

Антикорозионно покритие на топлообменника - Уникалното антикорозионно покритие на топлообменника го предпазва от атмосферни влияния и предотвратява развитие на бактерии между ламелите.

Вход за свеж въздух - Външният въздух може да бъде доставен чрез допълнителен вентилационен канал. Това осигурява пречистен и свеж въздух в климатизираното помещение.

Йонизатор - Йонизаторът генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да ви осигури свеж и здравословен въздух.

КатегорияКлиматици
МоделMidea
Модел вътрешно / външно тяло:MFM24FN1D0 / MOU-24FNXD0
Тип системаИнвертор
Мощност в Btu48 000 Btu (48-ца)
Тип вътрешни телаКолонен
Мощност при Oхлаждане (мин-ном-макс):7.00 kW
Мощност при Отопление (мин-ном-макс):6.19 kW
Консумирана мощност при Охлаждане / Отопление:2.34 kW / 2.11 kW
Сезонен коефициент при Охлаждане - SEER / клас:6.10 А++
Сезонен коефициент при Отопление - SCOP / клас:5.10 A++
Ниво на шум - вътрешно / външно тяло:43.5 / 59.5 dB (A)
Температурен диапазон при Охлаждане:-15 ~ 50°C
Температурен диапазон при Отопление:-15 ~ 24°C
Размери вътрешно тяло (ШxВxД):1805 х 425 х 615 mm
Размери външно тяло (ШxВxД):965 х 765 х 395 mm
Тегло вътрешно / външно тяло:37.5 / 49 kg
Хладилен агент / дроселиране:R 410A
Диаметър на тръбите - течна / газова фаза:Ф6.35 / Ф15.88 мм
Захранване:220-240 V
ПроизходКитай
Гаранция:3 г.

Подобни продукти

Accept Site use cookies