Инверторен климатик Fuji RSG/ROG-36LMTA

Инверторен климатик Fuji RSG/ROG-36LMTA

Fuji Electric

Нов в сайта

Мощност 36000 Btu

Охлаждаща мощност – 9,4 (2,9-10,0) kW

Отоплителна мощност – 10,1 (2,7-11,2) kW

SEER  – 5.73 (клас A+), SCOP – 4.19 (клас A+)

Гарантирана работа при -15°С

Шумово ниво 31 db(A)

Гаранция 3г.

More details

  • Без монтаж
  • Стандартен монтаж до 3м. тръбен път - 250лв. с ДДС

Климатиците Fuji Electric от серия LMT са с изключително висок капацитет и ниска консумация благодарение на по-големия топлообменник и турбина с дълъг въздушен поток. Въпреки мощността си, климатикът е с висок енергиен капацитет: A+ на охлаждане и A+ на отопление.

Важно предимство на климатиците от тази серия е че притежават "Сензор за човешка активност", благодарение на който системата регистрира движение на хората в помещението. При отсъствие на хора системата автоматично намаля мощността си, а след завръщане на хора в помещението отново вдига мощността си.

Режимът на климатизация на сървърни помещения позволява свързването на две вътрешни тела посредством кабел. Системата работи в режим на охлаждане, дори при много ниски температури и висока влажност. Климатичната система разполага с три режима на работа за сървърни помещения: "редуване" - двете вътрешни тела се редуват да работят на интервали; "взаимозаменяемост" - когато едното от телата излезе от строя, другото автоматично поема работата му; "поддръжка" - ако не е достигната необходимата мощност, двете тела започват да работят едновременно.

Климатикът разполага с функцията "Мощен режим", чрез която системата работи с максимални обороти на компресора до достигане на желаната от Вас температура за броени минути, след което отново се завръща към нормален режим на работа.

Климатиците от серия LMT разполагат с функциите "Автоматично превключване", "Двойно реене на вертикални и хоризонтални жалузи" и "Автоматично регулиране на въздушния поток".

Климатикът разполага с таймер с три програми (сън, седмица и програмируем). Таймерът сън постепенно променя температурата в стаята, за да осигури комфортен и здравословен сън. Програмируемият таймер позволява избор на една от следните четири възможности: ON, OFF, ON » OFF или OFF « ON. Седмичният таймер Ви дава възможност да зададете ръчно желаното време за включване или изключване на всеки ден от седмицата.

Йонно-деодозиращият филтър неутрализира лошите миризми, а ябълково-катехиновият филтър прихваща и унищожава финните микроорганизми и спори. Благодарение на тези филтри въздухът в помещението се пречиства и освежава. Освен почистващите филтри, системата разполага с "Миещ се панел", който позволява лесна поддръжка на климатика. А "Blue fin" покритието на топлообменника го предпазва от корозия.

КатегорияКлиматици
МоделFuji Electric
Модел вътрешно / външно тяло:RSG/ROG-36LMTA
Тип системаИнвертор
Мощност в Btu36 000 Btu (36-ца)
За помещение:60-80 м²
Тип вътрешни телаСтенен
Цвят вътрешно тялоБял
Външна температура-15 °С
Ниво на шум31 dB
SCOP:4.19
Мощност при Oхлаждане (мин-ном-макс):(2,9 - 9,4 - 10,0) kW
Мощност при Отопление (мин-ном-макс):(2,7 - 10,1 - 11,2) kW
Консумирана мощност при Охлаждане (мин-ном-макс):3,16 kW
Консумирана мощност при Отопление (мин-ном-макс):2,96 kW
Сезонен коефициент при Охлаждане - SEER / клас:5.73 / А+
Сезонен коефициент при Отопление - SCOP / клас:4.19 / А+
Ниво на шум - вътрешно / външно тяло:31 / 56 dB(A)
Температурен диапазон при Охлаждане:от -15 дo 46°C
Температурен диапазон при Отопление:-15 до +24 °C
Размери вътрешно тяло (ШxВxД):1150 x 340 x 280 mm
Размери външно тяло (ШxВxД):900 x 830 x 330 mm
Тегло вътрешно / външно тяло:18,0 / 61,0 кг
Хладилен агент / дроселиране:R 410A
Компресор тип / марка:Роторен
Диаметър на тръбите - течна / газова фаза:Ф9.52 / Ф15.88 мм
Захранване:220 V, външно тяло
ПроизходТайланд
Гаранция:3 г.

Подобни продукти

Accept Site use cookies